Відбулися вибори Голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України

Відбулися вибори Голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України

12.11.12 14:31 0 1267
Сьогодні, 9 листопада, у залі виконавчого комітету Львівської міської ради відбулися звітно-виборчі збори Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Головою Львівського регіонального відділення Асоціації міст України переобрали міського голову Львова Андрія Садового.

Під час засідання було проведено вибори Голови Львівського РВ АМУ, його заступників, Виконавчого директора, Ревізійної комісії. Також обрали делегатів від Львівського РВ АМУ для участі у роботі Звітно-виборчої Конференції делегатів уповноважених представників органів місцевого самоврядування — членів Асоціації міст України.

Збори Львівського регіонального відділення Асоціації міст України переобрали Головою відділення Андрія Садового та делегували його повноважним представником Львівського РВ АМУ в Правлінні АМУ. Заступниками обрали Василя Абаімова, Миколу Савку та Віталія Загайного. Виконавчим директором Львівського РВ АМУ обрано Василя Абаімова.

Також учасники зборів заслухали та обговорили Звіт Виконавчої Дирекції за 2011-2012 роки, звіти про роботу Правління Львівського РВ АМУ, Виконавчої дирекції та Ревізійної комісії.

Під час зборів, зокрема, було одноголосно прийнято звернення Львівського регіонального відділення Асоціації міст України до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Міністра фінансів України із проханням вжити невідкладних заходів щодо вирішення проблеми забезпечення Держказначейством своєчасного проведення платежів органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Асоціація міст України – добровільне об‘єднання територіальних громад міст, селищ і сіл, для захисту своїх інтересів, поглиблення взаємодії та співпраці, обміну інноваційним досвідом управлінської діяльності. Станом на 2012 рік до складу АМУ входить 557 територіальних громад. Цьогоріч АМУ відзначає 20 річчя від дня заснування. АМУ є потужною організацією, що довела свою спроможність захищати інтереси місцевого самоврядування на національному та європейському рівнях.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ