Прикарпаття відкрите для співпраці з Угорщиною, -заступник Держсекретаря Угорської Республіки Староі Петер

Прикарпаття відкрите для співпраці з Угорщиною, -заступник Держсекретаря Угорської Республіки Староі Петер

12.11.12 16:29 0 1360
Минулої суботи голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк провів робочі перемовини із заступником Держсекретаря Угорщини, директором з політичних питань Міністерства закордонних справ Угорської Республіки Староі Петер, який разом із Генеральним консулом Угорщини у м. Ужгороді Йожефом Бачкаі та заступником Генконсула Ендре Саліпскі перебували з візитом на теренах області. Мова йшла про перспективи розширення співпраці Івано-Франківської області з євросоюзівською Угорщиною в економічній площині.

Як зазначив голова ОДА Михайло Вишиванюк, «область зацікавлена у розширенні такої міжнародної співпраці - від будівництва, до сільського господарства і туризму».

У коментарі прикарпатським журналістам заступник Держсекретаря Угорщини Староі Петер зазначив: «Я четвертий раз в Україні. Радий, що розширюються економічні відносини Угорщини з нашим східним сусідом, Україною, розвиваються міжрегіональні відносини. Я бачу великі перспективи такого розвитку. Вважаю, що ця частина краю, Прикарпаття, відкрита до співпраці з Угорською Республікою. Напрямки такої співпраці та механізми її провадження бговорять представники галузей обох сторін».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулися вибори Голови ...
Наступна новина: У Львові пройшли ...

КОМЕНТАРІ