На Львівщині 16 сімей Чорнобильців до кінця року отримають квартири

На Львівщині 16 сімей Чорнобильців до кінця року отримають квартири

12.11.12 19:36 0 1400
На Львівщині 16 сімей Чорнобильців до кінця року отримають квартири. На сьогодні вже закуплено одну квартиру у м.Винники. Незабаром голова Львівської облдержадміністрації  Михайло Костюк вручить власникам ключі від житла.

Найближчим часом ключі отримають власники ще чотирьох квартир   в містах  Сколе, Червоноград та  Старий Самбір.

Нагадаємо, що на виконання ініціатив Президента України у 2012 році щодо закупівлі житла Чорнобильцям  Львівській області виділено близько 3,7 млн грн на придбання житла  для громадян, які постраждали  внаслідок  Чорнобильської катастрофи, і перебувають на квартирному  обліку.

Для більш конкретного відбору, обов’язково з врахуванням  побажань отримувачів житла, облдержадміністрація скерувала   кошти  на міські ради  за місцем проживання. Це дасть можливість 16 сім’ям  покращити свої  житлові умови За ініціативи облдержадміністрації було створено робочу групу, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Олег Володимирович Рудницький. З метою перевірки якості житла, що планується для закупівлі, його відповідність  технічним та санітарним вимогам, а також стан інженерних мереж, благоустрою прилеглої території робочою групою здійснюються відповідні контрольні виїзди.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові пройшли ...
Наступна новина: Львівщина: Проблеми ...

КОМЕНТАРІ