На Львівщині проведено навчання зі створення та обслуговування сільськогосподарських кооперативів

На Львівщині проведено навчання зі створення та обслуговування сільськогосподарських кооперативів

12.11.12 19:36 0 1261
В рамках виконання державної програми «Підтримка сільськогосподарської дорадчої служби»  у Львівській області  проведено п’ять навчань з  головами сільських рад, на території яких будуть створюватись нові та розвиватись діючі обслуговуючі сільськогосподарські кооперативи, – про це повідомив начальник головного управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Роман Верещинський.

Водночас, за словами Романа Верещинського, проведено 5 кущових семінарів із сільськими мешканцями, що зареєстровані у центрах зайнятості, членами особистих селянських та фермерських господарств, підприємцями.

«Головними темами навчальних програм є: практичні аспекти створення та діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, розвиток малого підприємництва на селі шляхом реалізації малих бізнес-проектів в АПК», – зазначив Р. Верещинський.

Начальник головного управління агропромислового розвитку додав, що навчання проводяться силами фахівців двох дорадчих служб: БО «ЛАДС» та Добровільного об’єднання місцевих рад Жовківського району «Дорадча служба». До проведення навчальних заходів також залучені викладачі Львівського національного аграрного університету та Національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім.. С.З Гжицього.

Про це повідомили у Львівській обласнйі державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Проблеми ...
Наступна новина: Львівщина: Проблему стічних ...

КОМЕНТАРІ