Львівські танцівники здобули призові місця на всеукраїнських змаганнях

Львівські танцівники здобули призові місця на всеукраїнських змаганнях

12.11.12 22:23 0 1316
Львівські гуртківці здобувають призові місця у всеукраїнських змаганнях. Цих вихідних 40 вихованців клубу «Аеліта» УДЮМКу Залізничного району взяли участь у Всеукраїнських змаганнях зі спортивних танців «Відкритий кубок Івано-Франківська-2012».

Призові місця вибороли 2 пари:

Шелест Віталій — Іванців Оксана здобули друге місце у категорії Юніори 2 «Д»- клас.

Колодій Максим — Акімова Олександра посіли  третє місце у категорії Юніори 2 «С»-клас.

— Протягом року вихованці нашого клубу беруть участь у 30-ти турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів. Гуртківці здобувають найвищі місця на Чемпіонаті Львівської області та Західної України у різних вікових категоріях. Минулого тижня пара з нашого клубу виборола 4-те місце в закритому чемпіонаті України. Ще одна пара цього року здобула 1 місце на Кубку України. Окрім того, неодноразово ставали призерами та переможцями міжнародних змагань. Цього року на Відкритому Європейському Кубку 2012 вихованці здобули 2-ге та 3-тє місця. В міжнародних змаганнях, які відбувалися у Венеції,  клуб «Аеліта» виборов 3 нагороди: 2 пари – 1-ші місця, 1 – 3 місце. — Юрій Прочко, керівник клубу спортивного танцю «Аеліта»

Довідка

Гурток спортивного бального танцю «Аеліта» заснований у 1987 році. За час своєї діяльності вихованці брали участь у різноманітних змаганнях різного рівня як в Україні, так і закордоном (у Польщі, Австрії, Нідерландах, Чехії, Угорщині, Словаччині, Італії, Росії, Німеччині, Болгарії. Китаї).  З 1988 року клуб спортивного танцю «Аеліта» є організатором традиційних всеукраїнських та міжнародних змагань «Кришталевий черевичок» та «Кубок Львова».

Протягом 14-ти років керівником клубу спортивного танцю «Аеліта» є Юрій Прочко, майстер спорту України, суддя міжнародної категорії Всесвітньої Ради Танцю, Президент Львівського обласного осередку Асоціації спортивного танцю України.

Клуб спортивного танцю «Аеліта» розташований за адресою: вул. С. Петлюри, 36

Детальнішу інформацію про танцювальний клуб та інші гуртки УДЮМКу Залізничного району можна отримати за номером телефону 295-82-46

Фоторепортаж

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЛМКП «Львівтеплоенерго» ...
Наступна новина: У Львові стартує проект Art ...

КОМЕНТАРІ