Під час «Ночі у Львові» компанія «Чудо Тур» у кілька разів знизить ціни

Під час «Ночі у Львові» компанія «Чудо Тур» у кілька разів знизить ціни

12.11.12 22:53 0 1615
Цими вихідними, з 16 до 18 листопада, на осінній «Ночі у Львові» львів’яни та гості міста зможуть відвідати понад 100 нічних екскурсій містом. Спеціально для цієї акції компанія «Чудо-тур» оптимізує екскурсійні маршрути «Чудо-буса» та «Чудо-поїзда», щоб зробити їх цікавішими для прогулянки вночі.

Зокрема, Чудо-поїзд їздитиме в суботу та неділю з 20:00 год щопівгодини. Поїзд поїде тими вулицями, які підсвічуються. Чудо-бус їздитиме в суботу, екскурсія триватиме дві з половиною години і матиме 2 виходи. Перший вихід – це Личаківський цвинтар. По нічному некрополі гостей супроводжуватимуть працівники «Чудо-туру». Інший вихід на маршруті Чудо-буса – Церква Св. Юра. Двері собору відкриються посеред ночі. Далі Чудо-бус поїде на майданчик, зручний для підйому на Високий Замок. Там охочі зможуть вийти, а решта повертаються разом з Чудо-бусом у центр міста.

— Чудо-бус завжди охоче підтримує акції з промоції міста. Причина дуже проста: ми прагнемо робити Львів популярнішим туристичним об’єктом, відкритішим для світу. Щодо акції «Ніч у Львові», яка проводиться вже втретє, ми можемо констатувати, що її популярність зростає. Відповідно, туристи більше почують про Львів, про «східну перлину» Європи, а львів’яни зможуть дізнатися більше про рідне місто за символічними цінами. Наша компанія надає майже усі екскурсії на цей період за цінами, зниженими у кілька разів —  Лев Підлісецький, директор компанії Чудо-Тур

Нагадаємо, також всі три дні відомий львівський історик, людина, яка знає про Львів дуже багато різних цікавих фактів, почесний член команди «Чудо-туру» Ілько Лемко проводитиме свої тематичні екскурсії: «Львів за бабці Австрії», «Легенди старого Львова», «Львів мультинаціональний», а також «Львів – місто кохання».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Львів: ЛКП ...
Наступна новина: Львів: На конкурс з ...

КОМЕНТАРІ