У Львові представили печиво «Ніч у Львові»

У Львові представили печиво «Ніч у Львові»

12.11.12 23:08 0 1752
Організатори акції «Ніч у Львові» готують сюрпризи. Один з таких сюрпризів – унікальне печиво з логотипом «Ніч у Львові», яким частуватимуть гостей акції.

«Після спільної екскурсії хочемо всіх запросити скуштувати печиво, унікальне, вперше робиться до нічних екскурсій. Воно так і називається «Ніч у Львові». Також скуштувати кави, попити чаю, зігрітись і продовжити мандрівку нашим древнім містом»,— Отець Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Печиво для гостей акції «Ніч у Львові» готуватиме пекарня «Горіховий дім» за унікальним старовинним рецептом.

— Хочу презентувати наше добре печиво. Воно не тільки добре, бо воно смачне. А воно добре і через те, що мета пекарні «Горіховий дім» — робити печиво для доброї справи. Це традиційне пісочне печиво, але зроблене за дуже смачним старим рецептом. Шоколадом зверху ми спробували відобразити логотип, меседж послання цього заходу. І дуже раді, що можемо брати участь у такий спосіб, популяризувати не просто нашу мету —  Юрій Лопатинський, представник пекарні Горіховий дім

— Ще однією новинкою осінньої «Ночі у Львові» буде благодійна крамничка на площі Музейній. — Також тут на площі буде благодійна крамниця, де молоді люди, котрі є в християнських організаціях, роблять різні вироби і ці вироби будуть реалізовуватись під час «Ночі у Львові», — Отець Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Нагадаємо, акцію «Ніч у Львові» проводять традиційно двічі на рік — у липні та листопаді. У липні 2012 року відбулося більше 100 екскурсій у 15 екскурсійних об’єктах. Тоді «Ніч у Львові» відвідали понад 6 тис. осіб. До Львова завітали туристи із понад 10 країн світу, серед яких Нігерія, Кіпр, Англія та Італія.

По матеріалам сайта: http://pri-gotovka.ru/load
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: В області ...

КОМЕНТАРІ