На Івано-Франківщині

На Івано-Франківщині "почистили" автомобіль

12.11.12 22:17 0 1110
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Городенківського райвідділу міліції затримали в Коломиї підозрюваного у крадіжці з автомобіля, вчиненої напередодні.

Сьомого листопада серед білого дня в центрі Городенки було обікрадено «Мерседес», що належить місцевому підприємцеві. Потерпіла залишила автівку зачиненою і пішла у своїх справах, а коли повернулася до машини, то побачила, що розбито віконце передніх лівих дверцят. З авто зникли ноутбук, мобільний телефон, документація та печатка підприємця, гаманець із кредитною карткою.

Як уже з’ясовано, 39-річний житель Коломиї разом із сином приїхав автомобілем «ВАЗ-2109» у Городенку. Там увагу коломиянина, який уже був судимий за наркоманію, привернув «Мерседес», з якого вийшла молода жінка. Зловмисник розбив віконце з боку водія, забрав цінні речі, гаманець і документи.

Як повідомив перший заступник начальника Городенківського РВ УМВС Сергій Смижук, під час затримання зловмисника в Коломиї з його машини було вилучено мобільний телефон потерпілого підприємця. Ноутбук чоловік «подарував» доньці-школярці, сказавши їй, що купив у магазині. Також встановлено, що тепер у суді розглядається кримінальна справа, порушена проти нього за звинуваченням у шахрайському заволодінні значною сумою грошей та підробленні документів. Успішний колись бізнесмен опустився до банальної крадіжки. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 185 КК України (таємне викрадення чужого майна).

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: ЛМКП «Львівтеплоенерго» ...

КОМЕНТАРІ