Пенсіонерів та ветеранів міліції Буковини привітали зі святом

Пенсіонерів та ветеранів міліції Буковини привітали зі святом

12.11.12 23:43 0 1878
З нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, що відзначається в Україні щороку 10 листопада, керівництво управління МВС України в Чернівецькій області провело святкову зустріч з пенсіонерами та ветеранами ОВС Буковини.

На урочистості було запрошено більше 200 пенсіонерів та ветеранів Буковинської міліції.

Всіх присутніх зі святом привітав перший заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Петро Продан зазначивши, що великий професійний досвід пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, їх натхненна праця продовжують жити і сьогодні, набуваючи нових вимірів у формуванні кращих традицій української міліції і завжди сприятиме миру та спокою в нашій державі.

Продовжилися урочисті збори привітанням від Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, яке надійшло у вітальній телеграмі на адресу учасників заходу.

Начальник управління кадрового забезпечення УМВС області Володимир Мацьо оголосив святковий наказ, яким нагороджено ряд пенсіонерів та ветеранів відзнакою МВС України «За сприяння органам внутрішніх справ».

До багаточисленних привітань долучилися колишні очільники УМВС області генерал-лейтенант міліції Володимир Пономаренко, генерал-майор міліції Зіновій Скавуляк, голова ради ветеранів УМВС Пилип Куцак.

Сьогодні ветеранська організація нараховує 657 чоловік, серед яких 15 учасників Великої Вітчизняної війни, 7 учасників бойових дій, 29 інвалідів, а в загальному 3278 пенсіонерів.

Після офіційної частини зібрання присутні мали нагоду насолодитися виступом вихованців відомчого дошкільного навчального закладу «Казка», концертними номерами духового оркестру УМВС. Також своїм співом порадували гурт «Скриня», лауреат всеукраїнських та міжнародних писемних конкурсів – Георгій Постевка та студенти кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – Ірина Журавець та Галина Ілюк.

Сектор зв’язків із громадськістю

УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Калуші в ДТП загинула ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ