На Івано-Франківщині намагалися вкрасти дачний вагончик

На Івано-Франківщині намагалися вкрасти дачний вагончик

13.11.12 07:20 0 1565
Практично щодня працівники міліції припиняють діяльність підпільних пунктів приймання брухту чорних і кольорових металів або затримують транспортні засоби, що перевозять брухт.

Значна частина брухту має кримінальне походження. Задля того, щоб заробити, люди крадуть з господарств вироби із металу, розбирають огорожу, розкурочують обладнання чи обрізають дріт із ліній зв'язку.

Учора в Івано-Франківську під час рейду дачним масивом «Діброва», що на вулиці Автоливмашівській, працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ застали за «роботою» трьох чоловіків. З допомогою газозварки троє мешканців одного з сіл міськради (найстаршому – 46 років, а наймолодшому – дев'ятнадцять) демонтували і розрізали на дрібні частини металевий вагончик. На запитання міліціонерів про власника вагончика люди знизали плечима, тому співробітники ДАІ викликали на місце події слідчо-оперативну групу Вовчинецького відділення міліції. «Металістів» з інструментом доставили у відділок і відібрали в них пояснення. За даним фактом проводиться перевірка.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ