На Івано-Франківщині чоловік пішов грабувати крамницю з... шашликами

На Івано-Франківщині чоловік пішов грабувати крамницю з... шашликами

13.11.12 07:25 0 1410
В Івано-Франківську притягується до кримінальної відповідальності за крадіжки 33-річний чоловік, якого спіймали безпосередньо після того, як він незаконно проник у крамницю. Близько четвертої години ночі в магазині спрацювала сигналізація. Туди виїхали працівники приватної охоронної фірми, які на виході з крамниці затримали молодого чоловіка й викликали слідчо-оперативну групу міліції.

З’ясувалося, що перед цим зловмисник розбив шибку у дверях і виніс з приміщення ящик горілки. Однак цього йому видалося замало. Молодик, який не знав, що продмаг перебуває під охороною, повернувся туди вдруге. Цього разу він прихопив з собою посудину із замаринованим м’ясом.

Проти злодія порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 статті 185 ( крадіжка, поєднана з проникненнм у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Вже з’ясовано, що цей же чоловік наприкінці жовтня аналогічним чином заліз у приміщення державної установи, звідки викрав комп’ютерну техніку. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

Прикметно, що свого часу ця особа неодноразово перебувала у місцях позбавлення волі за вчинення тяжких злочинів. Зокрема, ще у 1990-х роках івано-франківець був засуджений за вчинення низки розбійних нападів із застосуванням вогнепальної зброї на торгові кіоски.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Хлопець ...

КОМЕНТАРІ