Львів’ян закликають встановити «іменну» лавочку в Стрийському парку

Львів’ян закликають встановити «іменну» лавочку в Стрийському парку

13.11.12 07:55 0 1309
З метою збереження привітної атмосфери Стрийського парку, управління екології та благоустрою Львівської міської ради запрошує львів’ян та гостей міста взяти участь у створенні святкової галереї.

Ідея галереї полягає у встановленні громадянами садово-паркових диванів із вигравіюваними табличками на честь днів народжень, ювілеїв, весіль, вираження почуттів. Місце облаштування галереї буде розташоване на нижньому бельведері парку (вхід з вул. Паркової).

Зацікавлені у встановленні святкових садово-паркових диванів є, запевняють в управлінні екології та благоустрою. Поки що лавочок не встановлювали, проте є мешканець, який хоче встановити 4 дивани.

— Люди дзвонять, запитують. Є мешканець, котрий хоче встановити 4 лавочки. Зараз він шукає партнерів та домовляється із підприємством, що їх виготовляє. Середня вартість садово-паркового дивану складає 3,5 тис грн. — Андрій Галушка, в.о. начальника управління екології та благоустрою

Першому мешканцю, котрий встановить «іменну» лавочку в Стрийському парку, управління екології та благоустрою обіцяє приємний сюрприз.

Нагадаємо, за збереження диванів відповідатиме ЛКП «Зелений Львів». Термін збереження садово-паркових диванів –10 років.

Зацікавлених осіб просять звертатись до контактної особи: Наталія Михайлюк – головний спеціаліст відділу охорони парків, лісопарків та ландшафтів департаменту містобудування ЛМР, тел. 297-57-55.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 1300 львів’ян ...
Наступна новина: У вихідні у Львові ...

КОМЕНТАРІ