У вихідні у Львові евакуювали 15 автомобілів

У вихідні у Львові евакуювали 15 автомобілів

13.11.12 08:00 0 1354
Як поінформував заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Василь Поліщук, у суботу на неділю з центральної частини міста було евакуйовано 15 автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху.

— 11 автомобілів евакуювали у суботу. У неділю – 4 машини, що були припарковані поблизу пам’ятника Данилові Галицькому. Власне, там було багато машин. Але щойно приїхали евакуатори -  водії миттєво від’їжджали. Попри те, що у неділю центральна частина міста закрита для руху транспорту, водії все ж знаходять способи припаркувати тут  машини. Тому ми і надалі працюватимемо у вихідні дні у посиленому режимі. — Василь Поліщук

Нагадаємо, відтепер у вихідні дні у Львові евакуатори працюють у посиленому режимі – по 2 машини з 07:00 год. до 18:00 год.

Як додав Василь Поліщук, у будні дні евакуатори працюють з 07:00 год. до 20:00 год., щодня в середньому евакуйовують 20-25 автомобілів.

Нагадаємо, з липня у місті почали працювати евакуатори. Вони переміщують автомобілі, які заважають проїзду громадського транспорту вулицями міста. Машини доставляють на майданчик на вулиці Городоцькій, 185. Водії, які хочуть забрати своє авто, повинні відшкодувати вартість його переміщення — приблизно 290 грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’ян закликають ...
Наступна новина: Дитячих майданчиків у ...

КОМЕНТАРІ