Львівщина: Передача гуртожитків у комунальну власність – одне з важливих питань влади області, – І. Груник

Львівщина: Передача гуртожитків у комунальну власність – одне з важливих питань влади області, – І. Груник

13.11.12 11:16 0 1249
12 листопада заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник провів нараду  з питання  передачі гуртожитку по вул. Кримській, 26 А (ліве крило будівлі) у комунальну власність м. Львова.

Під час наради  Іван Груник наголосив, що передача гуртожитків у комунальну власність та проблеми їх мешканців є одним із найважливіших питань в області, які потребують негайного вирішення.

За результатами наради Іван Груник доручив Львівській міській раді  підготувати лист-претензію  до ЛКП  «Агро» щодо неоплати   за комунальні послуги, зокрема будинку  № 26А, вул. Кримська; управлінню державного майна  підготувати та подати інформацію щодо статусу гуртожитку по вул. Кримській 26 А;  начальникові юридичного відділу облдержадміністрації підготувати  листа в прокуратуру області  про проведення перевірки.

Також заступник голови – керівник апарату облдержадмінітсрації дав доручення  юридичному управлінню Львівської міської ради підготувати  листа до Львівобленерго щодо сприяння укладення угод  між мешканцями гуртожитку та Львівобленерго про надання послуг з електропостачання.

Нагадаємо, мешканці вище згаданого  гуртожитку скаржаться на незадовільне утримання гуртожитку балансоутримувачем та просять допомоги у влади щодо передачі його у комунальну власність м. Львова.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Прикарпатські діти ...
Наступна новина: Львів: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ