Для воїнів-інтернаціоналістів Львівщини цьогоріч буде закуплено 10 квартир

Для воїнів-інтернаціоналістів Львівщини цьогоріч буде закуплено 10 квартир

13.11.12 12:19 0 1233
У Львівській області в 2012 році передбачено закупити 10 квартир для воїнів-інтернаціоналістів: у м. Львові – 5, у м. Городку –2, у м. Дрогобичі – 1, у м. Моршині  – 1, в смт. Магерові – 1 на загальну суму 3189,361 тис. грн, – про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький.

За його словами, станом на сьогодні вже закуплено квартиру у смт Магерів  Жовківського  району.

«Також виконкому Львівської міської ради надійшли кошти на закупівлю однієї двокімнатної та однієї однокімнатної на суму 831,458 тис грн. З черговиками погоджуються пропозиції щодо наявних квартир. Виконкому Моршинської міської ради надійшли кошти розмірі 257,4 тис. грн. для закупівлі двокімнатної квартири, а також є кошти  на купівлю квартири у м. Городку. Кошти на ще одну квартиру очікуються на початку грудня, вже укладено попередню угоду. Виконкому Дрогобицької міської ради надійшли кошти на закупівлю однієї квартири в сумі 128,7 тис грн », – додав О. Рудницький.

Олег Рудницький наголосив, що питання закупівлі квартир для воїнів-інтернаціоналістів перебуває на постійному контролі в голови обласної державної  адміністрації Михайла Костюка.

Довідка:

На виконання соціальних ініціатив Президента України обласною державною адміністрацією забезпечується виконання постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2011 року № 223 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів”.

Головними розпорядниками коштів для здійснення закупівлі житла  постанови визначено Міністерство соціальної політики України, Державну  службу з питань інвалідів та ветеранів України, міських, сільських та селищних рад, їх виконавчі комітети.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13 листопада 2012 року – ...
Наступна новина: Підведено підсумки ...

КОМЕНТАРІ