Львівщина: Cистему опалення міста Соснівка Сокальського району переведуть на споживання альтернативного виду палива

Львівщина: Cистему опалення міста Соснівка Сокальського району переведуть на споживання альтернативного виду палива

13.11.12 19:56 0 1359
За дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка, 12 листопада начальник головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації  Ігор Цейтлін провів виїзну нараду стосовно переведення системи опалення міста Соснівка Сокальського району на споживання альтернативного виду палива.

У нараді взяли участь мер м. Червонограда Ігор Чудійович, начальник управління ПЕК облдержадміністрації Земомислав Новікевич та директор ДВАТ «Шахта «Надія»  Микола Криштопа.

Під час наради Ігор Цейтлін, зокрема, зазначив, що переведення системи опалення Соснівки на альтернативний вид палива стане можливим завдяки використанню в якості  палива вугілля місцевої вугледобувної шахти ДВАТ «Шахта «Надія». Процес переводу повинен відбутись у комунальній котельні м. Червонограда, яка обслуговує і місто Соснівка.

«Використання місцевих природних ресурсів переведення  системи опалення м. Соснівка на споживання альтернативного виду палива дасть можливість  не допустити підвищення тарифів на опалення для мешканців цього населеного пункту, а також сприятиме здешевленню вартості теплоенергії для об’єктів соціальної сфери. При цьому зросте економія споживання газу цією котельнею, а сама шахта отримуватиме додаткові кошти за видобуте вугілля, що покращить її фінансовий стан», – зазначив І. Цейтлін.

За результатами наради прийнято рішення щодо збору інформації по тарифній політиці цього містечка та проведення  економічного розрахунку з переобладнання об’єкту теплопостачання у максимально короткі терміни.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Склад збірної команди ...
Наступна новина: За один день на Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ