50 школярів  Львівщини оздоровлюватимуться у “Молодій гвардії” на Одещині

50 школярів Львівщини оздоровлюватимуться у “Молодій гвардії” на Одещині

13.11.12 20:01 0 1292
Управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації скерувало 50 дітей Львівщини на відпочинок до Українського дитячого центру “Молода гвардія” на ХІІ тематичну зміну “Велика політика у світі дітей”, яка триватиме до 3 грудня 2012 року.

Протягом 21 дня в межах зазначеної тематичної зміни з дітьми проводитимуться заходи, спрямовані на формування активної життєвої позиції, розвиток лідерських якостей та набуття досвіду громадської роботи під час діяльності в органах дитячого самоврядування.

Із 50 дітей у віці від 8 до 16 років, що вирушили на оздоровлення, кожен з районів представлений двома дітьми. Путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, переможців та лауреатів міжнародних та всеукраїнських дитячих конкурсів тощо.

Усі путівки для дітей Львівщини виділені  Міністерством соціальної політики України, а їх 100% вартість оплачена за рахунок коштів Державного бюджету України.

Довідково:

Підбір та направлення дітей до ДП “УДЦ “Молода гвардія” здійснюється управлінням з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації та його структурними підрозділами у районах та містах області відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія” за рахунок бюджетних коштів, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 20.03.2012 № 153, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12.04.2012 за № 553/20866.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ