«У Львові виклики щодо інновацій розуміють швидше», - ІТ компанія «Елекс»

«У Львові виклики щодо інновацій розуміють швидше», - ІТ компанія «Елекс»

13.11.12 20:30 0 1729
15 листопада у Львові стартує другий міжнародний форум «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців». Участь у форумі візьмуть також іноземні експерти. Е-урядування дозволить у режимі он-лайн записатися на прийом до посадовця, зробити звернення, оплатити комунальні послуги тощо.

— З точки зору тих викликів, які постають перед суспільством, з точки зору тих інновацій у комунікаціях, неминучість тих процесів є очевидною. Унікальність Львова в тому, що влада це розуміє і пробує правильно скоординувати ті хаотичні зусилля людей, які виникають. У Львові про ці виклики почули швидше. В інших містах про це чують поки з Youtube. — Антон Скрипник, менеджер продуктів компанії «Елекс»

Електронне урядування – один з найдієвіших шляхів зростання відкритості влади та підвищення її ефективності. Учасники форуму обговорять найкращі практики міст України, де започатковане електронне урядування, та основні проблеми, з якими вони стикаються, а також обміняються досвідом впровадження елементів е-урядування в органах місцевої та державної влади. Форум відбуватиметься у приміщенні Львівської міської ради.

— Участь у форумі візьмуть представники всіх міст обласного значення, уже підтверджено участь трьох іноземних експертів: один з Естонії та два представники міської ради Любліна. Також будуть учасники з Національної академії державного управління при Президентові України, міжнародних організацій в Україні, таких як проект ПРООН «Муніципальна програма врядування і сталого розвитку». Очікується участь приблизно 80 осіб. — Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові

Організаторами форуму «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців» є Львівська міська рада та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Детальнішу інформацію про цьогорічний форум електронного урядування можна отримати за тел. (032) 297-58-09 або через запит на e-mail: e-gov@city-adm.lviv.ua. Довідка

Перший форум електронного урядування у Львові відбувся 18-19 травня 2010 року. Учасниками конференції були представники міських рад 35 міст України, представники ІТ-компаній, які спеціалізуються на розробці програмних продуктів, міжнародні та українські експерти. На форумі були презентовані кращі практики впровадження та напрацювання у сфері е-врядування як в Україні, так і за кордоном.

Програма: http://city-adm.lviv.ua/lmrdownloads/euriadowannia.pdf

Контактна особа: Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові; тел.: 067-672-58-83.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Львові пілотно ...

КОМЕНТАРІ