Львів: Школярів навчать бути журналістами

Львів: Школярів навчать бути журналістами

13.11.12 21:10 0 1512
З 16 листопада у Львові стартує «Школа журналістики для школярів». Таким чином, діти, котрі хочуть в майбутньому стати журналістами, зможуть отримати як теоретичні знання, так і практичні поради від журналістів Львова.

Протягом навчань учні писатимуть статті на актуальні теми, зможуть радитися з журналістами. Також вони зможуть долучитися і до роботи справжніх редакцій: соціальної газети «Самопоміч» та телепрограми «Самопоміч: Пульс міста». Найкращі статті, які школярі напишуть впродовж навчань, будуть опубліковані та оформлені як творчий доробок, що допоможе майбутнім журналістам отримати додаткові бали при вступі на факультети журналістики.

— Учні часто не знають, що саме їм потрібно. «Школа корисної журналістики» — це змога реально спробувати себе в цій професії та переконатися, що саме журналістика підходить їм. Дуже важко знайти редакцію, де б учня навчили як основних теоретичних вмінь, так і дали змогу попрактикуватися. Ми даємо таку можливість. — Христина Шира, головний редактор газети «Самопоміч»

Окрім тренінгів, слухачі «Школи» зможуть відвідати телерадіокомпанію «Люкс» та із середини побачити, як працює львівська журналістика.

Реєстрація на «Школу журналістики» за посиланням:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHhEQUZ6NXlubHdZZTBDa2IwNVh3WkE6MQ

Набір триває до 15 листопада. Перше заняття «Школи» відбудеться уже 16 листопада. Дізнатись більше можна за телефоном: 297-55-00. Довідка

«Школа журналістики» відбувається в рамках проекту «Обери успішне майбутнє»

http://samopomich.org/projects/sotsialni_proekty/381~obery_uspishne_maybutnye

Інна Анісімова

Теги: школа журналістики, учні, школярі

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: У Львові старі батарейки ...
Наступна новина: У Львові розкажуть, як ...

КОМЕНТАРІ