У Львові розкажуть, як уникнути трудового «рабства»

У Львові розкажуть, як уникнути трудового «рабства»

13.11.12 21:15 0 1435
САМОПОМІЧ спільно із Західноукраїнським центром «Жіночі перспективи» проведе семінар на тему «Протидія насильства у всіх сферах. Ризики роботи за кордоном». Семінар відбудеться 16 листопада о 18.30 год за адресою: площа Ринок, 1. На семінарі розглянуть шляхи уникнення трудового рабства та можливості підтримки і допомоги для повернення на Україну.

Причин торгівлі людьми безліч, як правових (недостатній рівень боротьби із злочинністю), так і соціально-економічних (низький рівень доходів родини дитини, асоціальний спосіб життя батьків, опікунів дитини), і навіть суспільних (недостатній рівень обізнаності та пасивна громадянська позиція населення).

— Зараз Україна на шляху впровадження Національного механізму взаємодії у наданні допомоги постраждалим від торгівлі людьми, в тому числі дітям, які постраждали від експлуатації у жебракуванні. Тому завдання громадських інформацій – це надати постраждалим максимум інформації, щоб переконати їх – надія є. — Людмила Гришко, координатор заходу від об'єднання САМОПОМІЧ

Усіх тих, кого цікавить проблема трудового рабства та тих, хто хоче дізнатись, як можна працювати за кордоном безпечно, САМОПОМІЧ, за підтримки Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи», запрошує на семінар «Протидія насильства у всіх сферах. Ризики роботи за кордоном», що відбудеться 16 листопада о 18.30 за адресою: площа Ринок, 1.

— Інколи нам здається, що проблеми подібного характеру нас ніяк не стосуються. Але це не так. І коли уже наші друзі чи близькі стикаються з такою проблемою, ми пізно розуміємо – це реально. — Людмила Гришко, координатор заходу від об'єднання САМОПОМІЧ

Реєстрація за телефоном САМОПОМОЧі 297-1000

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ