Івано-Франківщина: Про хід призову звітували райони

Івано-Франківщина: Про хід призову звітували райони

13.11.12 21:30 0 1383
13 листопада 2012 року відбулося засідання обласної призовної комісії.

Члени комісії заслухализвіт голів призовних комісій, військових комісарів та голів військово-лікарських комісій – членів призовних комісій Калуського, Рожнятівського, Галицького та Рогатинського районів про хід призову на строкову військову службу в районах, про розшук призовників, які ухиляються від явки на призовну комісію, про хід медичного обстеження та проблемні питання.

Схвальну оцінку членів комісії отримала спільна робота Калусько-Рожнятівського військового комісаріату з керівництвом районів щодо організації та проведення заходів з призову. На думку членів комісії, потребують покращення рівень фінансового забезпечення призову у місті Калуші, стан призовної дільниці і умови роботи медичної комісії в Рогатинському районі.

Певну стурбованість членів комісії викликали доповіді голів військово-лікарських комісій про хід та терміни завершення додаткового медичного обстеження юнаків, які в ході призову заявляли про проблеми зі станом здоров’я.

Члени комісії акцентували увагу посадовців виконкому Калуської міськради на необхідності посилення підготовки допризовної молоді до виконання військового обов'язку щодо захисту держави в навчальних закладах.

На засіданні наголошено, що виконання вимог та доручень наданих на попередніх засіданнях обласної призовної комісії є першочерговими завданнями для керівництва районів і перебуватимуть на постійному контролі в облдержадміністрації.

За інформацією військового комісара обласного військового комісаріату І.Павлюка всього, на цей час до Збройних Сил, частини Внутрішніх військ МВС та Державної спеціальної служби транспорту України відправлено 364 юнаки (63 % від завдання з призову).

Завтра із збірного пункту обласного військкомату до війська будуть відправлені ще 144 призовники. Вони проходитимуть службу в 13 регіонах України і замінять наших юнаків, які вже вислужили встановлені строки служби.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Налагоджені під час візиту ...

КОМЕНТАРІ