Налагоджені під  час візиту  на Прикарпаття бізнесові контакти «матимуть  результати  вже в найближчому майбутньому», -   Маріуш Іванишин

Налагоджені під час візиту на Прикарпаття бізнесові контакти «матимуть результати вже в найближчому майбутньому», - Маріуш Іванишин

13.11.12 21:35 0 1352
Маріуш Іванишин, заступник голови правління Регіональної господарської палати в Перемишлі (Польща) Роман Стемпка адресував голові Івано-Франківської облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку листа –подяку «за теплий і щирий прийом делегації під час економічної місії, організованої під патронатом Маршалка Підкарпатського воєводства 11-12 жовтня в Україну».

«Високий рівень організації зустрічі, запрошені гості та незабутні враження від перебування стали приводом для того, щоб налагоджені під час візиту бізнесові контакти з впевненістю дали результати вже в найближчому майбутньому»,- йдеться у листі.

Особливі слова подяки адресовані першому заступнику голови ОДА Василю Плавюку «за надану допомогу і опіку».

«Як представники економічного середовища з міста Перемишля, - зазначає Маріуш Іванишин, - ми в подальшому будемо прагнути до налагодження безпосередніх контактів між членами Регіональної господарської палати в Перемишлі та фірмами Івано-Франківська. Вже найближчим часом плануємо цикл бізнес-зустрічей між підприємцями. Ми глибоко переконані, що зустрічі такого типу є хорошим фундаментом для подальшого розвитку нашої співпраці у сфері економіки і розвитку підприємництва з обох боків кордону».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: В ...

КОМЕНТАРІ