Лучани знову скаржаться на рух громадського транспорту

Лучани знову скаржаться на рух громадського транспорту

13.11.12 22:49 0 1691
На початку сьогоднішньої оперативної наради міський голова Микола Романюк представив присутнім нового начальника Луцького МВ УМВС Віталія Бортнюка.

Потому начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як поінформувала учасників наради про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 22 жовтня по 12 листопада 2012 року.

Вона зауважила, що за звітний період на адресу міської ради надійшло 1455 телефонних звернень (в середньому 66 звернень за добу).

301 звернення із загальної чисельності стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло», із них 206 скарг на відсутність опалення в квартирах по окремо взятих стояках та занижені параметри теплоносія. 78 телефонних дзвінків надійшло через відсутність гарячої води та недостатню температуру.

10 повідомлень стосувались зупинок бойлерних на вулицях Конякіна, 4; 7; 37; Писаревського, 4; Гордіюк, 10; Ветеранів, 17, спричинених проведенням аварійно-ремонтних робіт.

5 звернень надійшло щодо завершення благоустрою після проведення ремонтних робіт на тепломережі біля будинку на вул. Писаревського, 11; Ветеранів, 13; В.-Інтернаціоналістів, 7; Захарова, 9; просп. Відродження, 26; 26а, питання лишаються на контролі.

За звітний період було ліквідовано витоки на тепломережі по вулицях Глушець, 39а та Волі, 27. На контролі лишаються звернення про проведення теплоізоляції труб в підвалі будинку на вул. Січовій, 2/12.

89 дзвінків стосувались діяльності КП «Луцькводоканал», а саме: 15 - через пориви водопроводів на вулицях Чернишевського, 20; С.Лазо, 50; Набережній, 1; Дружби Народів, 8; Щедріна, 30; Привокзальній, 14а. Проведено заміну водопроводу на вул. Карпенка-Карого кут Куйбишева. Проведено заміну запірної арматури холодного водопостачання на будинок Кравчука, 17.

16 звернень надійшло з проханням про ліквідацію наслідків затоплення зовнішньої каналізації на вулицях: Гордіюк, 29; Потебні, 50; Львівській, 63б; Ніла Хасевича, 4; Коперника, 66а.

80 повідомлень викликано перебоями електропостачання в житлових будинках та квартирах, зумовлених як плановими відключеннями, так і аварійними. Телефонували мешканці з будинків на вул. О.Теліги, 14; Баранова; Стефаника, 4; Дубнівської, 24; 36; Кравчука, 15; Конякіна, 37; Героїв УПА, 70; просп. Відродження, 53.

Стосовно зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій надійшло 70 звернень, а саме телефонували жителі будинків, що на вул. Ставки, 18; Трудова, 2; 3; Вересая, 11; Наливайка, 10а; Дружби Народів, 3; Мєчнікова, 2; Огієнка, 7; Менделєєва, 1; Фрунзе; Нахімова; Г.Артемовського, 25, просп. Молоді, 4 кут Відродження.

За звітний період на адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» було передано 34 повідомлення. Про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів зверталися мешканці з вулиць Грабовського, 9; Марка Вовчка, 13а; Сухомлинського, 4. 7 телефонних дзвінків надійшло щодо відкритих колодязів зливової каналізації на вул. Вороніхіна, 10; Кравчука, 28; Київський майдан, 11; просп. Волі, 39 - ці питання залишаються на контролі.

27 дзвінків надійшло стосовно вирішення проблеми з безпритульними собаками від жителів з вул. Грабовського, 7; Кравчука, 1; Чернишевського, 114; Привокзальна, 2; просп. Молоді, 10а.

337 звернень стосувалися житлово-комунальної сфери міста. Зокрема, на контролі залишилось 37 звернень щодо проведення ремонту дорожнього та прибудинкового покриття на вул. Героїв УПА, 50; Чорновола, 2в; 14; Щусєва, 21; Ольжича кут Туполева; Кравчука, 9: Січовій, 2; Л.Українки, 30; просп. Перемоги, 1а; Соборності, 16; 25; Грушевського, 6; 29;.

39 звернень стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі. Пасажири нарікали на великий інтервал руху маршрутних автобусів, тролейбусів, відсутність рейсів (скарги надійшли на маршрути №4, 5; 9; 10; 12; 16; 17а; 26; 28; 47).

Мешканці прилеглих вулиць біля гіпермаркету «ТАМ-ТАМ» скаржаться на проведення будівельних робіт у вихідні дні, які розпочинають о 7 годині ранку. Також постійно надходять скарги щодо розміщення атракціонів біля гіпермаркету. Лучани просять надавати такі дозволи на розміщення атракціонів в парку.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що постійно надходять скарги від лучан на роботу громадського транспорту. За його словами, люди нарікають на великий інтервал руху, відсутність маршрутних таксі у ранковий та вечірній час, неналежний вигляд автобусів тощо. Він наголосив, що після впровадження GPS-систем і міська влада, і лучани зможуть контролювати рух громадського транспорту. Якість послуг, на його переконання, значно покращиться. Микола Романюк нагадав, що виконавчий комітет оголосив новий конкурс на маршрутні перевезення. До участі у ньому будуть допущені лише автобуси, які будуть обладнанні GPS-системами. Він переконаний, що необхідно раз і на завжди навести лад у цій сфері, аби лучанам було комфортно користуватися міським громадським транспортом.

Також міський голова звернув увагу на необхідність проведення благоустрою після здійснення ремонтних робіт на мережах міста. За його словами, ці роботи необхідно провести до початку зими.

Крім того, Микола Романюк доручив директору КП «Луцьксвітло» Олександру Ковпаку проаналізувати звернення громадян, що надходять з приводу відновлення вуличного освітлення та при наявності технічних можливостей їх вирішити. Також міський голова зауважив, що до кінця року територія усіх дитячих садочків буде освітлена.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцьк готовий до зими
Наступна новина: У Луцьку відзначили ...

КОМЕНТАРІ