Луцьк поглиблює дружні відносини з містом Кійов

Луцьк поглиблює дружні відносини з містом Кійов

13.11.12 22:59 0 1316
9 – 11 лиcтопада відбувся робочий візит делегації Луцької міської ради до партнерського міста Кійов, що в Чеській Республіці. В ході зустрічі першого заступника міського голови Святослава Кравчука з мером міста Кійов Франтішеком Люклем було підписано «Декларацію про взаємні майбутні дії між містом Кійов (Чеська Республіка) та містом Луцьк (Україна)». Документ визначає основні напрямки співробітництва між містами, серед яких: культура, спорт, європейські фонди, молодіжні обміни, туризм, підтримка малих і середніх підприємств.

В ході візиту офіційна делегація з Луцька відвідала центр туристичної інформації, спорткомплекс, школу образотворчого та музичного мистецтва міста Кійов, де вихованці влаштували невеличкий концерт струнної музики.

Крім того, делегація мала можливість взяти участь у святкуваннях з нагоди Дня Святого Мартіна, які були організовані на центральній площі міста та супроводжувалися масовими народними гуляннями з дотриманням усіх фольклорних традицій регіону.

Довідка:

Протокол намірів про співпрацю між містами Кійов та Луцьк був підписаний 18 листопада 2011 року.

Кійов – це місто, що знаходиться у Південній Моравії. Kійов є важливим осередком фольклорної культури у Moравії. Всі фольклорні події у цьому регіоні мають багату історію та традиції і передаються з покоління в покоління у своїй аутентичній формі.

Крім фольклорних фестивалів та традиційних подій у Кійові регулярно проходять також і концерти класичної музики.

Kійов - чудове місце для вело-прогулянок, та прогулянок пішки. Крім того туристи можуть оцінити високоякісне регіональне вино, фольклорну музику та автентичні традиції цього краю.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Луцьку відзначили ...
Наступна новина: Луцьк: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ