Луцьк: Міський голова підтримує ініціативну молодь

Луцьк: Міський голова підтримує ініціативну молодь

13.11.12 23:04 0 1445
Відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з представниками правління СМГО «Молодіжна платформа». Молоді люди запропонували чимало ініціатив, які будуть корисними для міста. Зокрема, хочуть продовжити екологічні проекти. «Молодіжна платформа» уже провела масштабну акцію з очистки міста від сміття і має наміри організувати аналогічну. Проте, минулого разу кошти для придбання рукавиць та інвентарю їм надали спонсори, тепер вони сподіваються на підтримку міської влади. Міський голова запевнив, що буде сприятиме покращенню благоустрою міста і закликав молодих людей не тільки очищати місто від сміття, а й викривати тих городян, які викидають усілякий непотріб у заборонених місцях. Молоді люди будуть фотографувати порушників санітарних норм і їхні фото популяризувати на сайтах і у газетах.

Лідери СМГО «Молодіжна платформа» планують проводити чимало заходів з пропаганди здорового способу життя та безпеки на дорогах. Вони готові безоплатно проводити спортивні заняття у секціях. Обговорили перспективи створення скейтмайданчиків та катка для роликів.

Тривають підготовчі роботи з реконструкції ротонди. Найближчими днями мають приїхати інвестори і маркетологи, які готові до співпраці.

Серед головних культурно-розважальних проектів громадського об’єднання – Луцька ліга КВН, яку вони започаткували рік тому. На початку грудня стартує новий сезон, і молоді люди хотіли б, щоб він відбувався під патронатом міського голови. Запросили Миколу Романюка на першу гру і просили сприяння в інформаційній підтримці.

Напрацювали молодіжні лідери і соціальні програми – «Українець для українця», «Чужих дітей не буває», «День благодійності», «Мрії майбутньої держави» тощо. Тобто, вони хотіли б створити центр, куди б лучани приносили речі, які були у вжитку, а малозабезпечені могли їх забрати. Цей проект в перспективі має працювати комплексно, залучаючи до своєї роботи психологів, юристів, інших спеціалістів.

Констатували, що попередньо обговорені проекти, втілюються. Так почала працювати школа графіті на базі Луцької школи № 15.

На завершення зустрічі міський голова сказав: «Я готовий з вами спілкуватися, підтримувати ваші ініціативи, аби ви мали бажання працювати для міста».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк поглиблює дружні ...
Наступна новина: У Луцьку обговорили нові ...

КОМЕНТАРІ