У Луцьку обговорили нові тарифи на додаткові бібліотечні платні послуги

У Луцьку обговорили нові тарифи на додаткові бібліотечні платні послуги

13.11.12 23:09 0 1700
Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбувся «круглий стіл» на тему: «Про тарифи на додаткові бібліотечні платні послуги». Організатором заходу виступила Луцька міська центральна бібліотека для дорослих. Участь у розмові взяли начальник відділу тарифної політики управління економіки міської ради Світлана Сахненко, головний спеціаліст цього ж відділу Наталія Штинька, директор КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» Людмила Голод, голова та члени читацької ради ЦБС, завідувачі та працівники бібліотек, користувачі бібліотек та батьки, діти яких користуються бібліотеками та платними послугами.

12 бібліотек КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» обслуговують 38,8 тис. користувачів. Усі читачі мають змогу користуватися безоплатно інформацією про склад фондів, отримувати документи із фондів бібліотек в тимчасове користування, брати участь в роботі читацької ради, а також користуватись додатковими платними послугами з репродукування (тиражування) інформації на принтері, сканері, на електронні носії та ксерокопіюванням документів із фондів бібліотек. Зокрема, учасники «круглого столу» обговорили нові тарифи на платні послуги.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування» процедура встановлення тарифів на платні послуги регламентується регуляторним актом - рішенням виконкому Луцької міської ради «Про тарифи на додаткові платні бібліотечні послуги». З його проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Луцької міської ради в розділі «Регуляторна політика».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцьк: Міський голова ...
Наступна новина: У Чернівцях пройде ...

КОМЕНТАРІ