Чернівці: Інформація про результати конкурсу на право укладання договорів оренди нежитлових приміщень

Чернівці: Інформація про результати конкурсу на право укладання договорів оренди нежитлових приміщень

14.11.12 07:37 0 1507
Департамент економіки Чернівецької міської ради інформує, що 08.11.2012р. проведений конкурс на право укладання договорів оренди нежитлових приміщень гаражів комунальної власності міста.

Із двох запропонованих об’єктів, на приміщення гаражів на вул. Чапаєва, 34 «А», загальною площею 36,3 кв.м. та 36,8 кв.м. надійшло чотири та п`ять заяв на участь в конкурсі на право укладання договорів оренди.

В ході проведення конкурсу на приміщення площею 36,3 кв.м. остаточним переможцем визнано Савку В.Г., який запропонував ставку орендної плати по ціні за оренду 1 кв.м – 23,00 грн. (без ПДВ), а на приміщення площею 36,8 кв.м. остаточним переможцем визнано Чурко В.В., який запропонував ставку орендної плати по ціні за оренду 1 кв.м – 33,88 грн. (без ПДВ). Приміщення передаються в оренду з метою використання для зберігання автомобіля.

18.10.2012р. департаментом економіки Чернівецької міської ради було опубліковано наміри передати в оренду нерухоме майно. Заяви про наміри приймалися до 01.11.2012р.

У зв’язку з надходженням на п’ять об`єктів по одній заяві про намір орендувати приміщення, комісією з виділення в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Чернівців, погоджено передачу трьох об’єктів в оренду.

Пропозиції зазначеної комісії будуть внесені на погодження виконавчого комітету міської ради щодо укладання договорів оренди на загальних умовах (відповідно до вимог Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Чернівців).

На оренду приміщення на вул. О.Кобилянської, 5 надійшло дві заяви, в зв’язку з чим на дане приміщення департаментом економіки міської ради буде оголошено конкурс на право укладання договору оренди нежитлових приміщень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівцях вручать ...
Наступна новина: Чернівці: В університеті ...

КОМЕНТАРІ