Виявлено вразливість

Виявлено вразливість "Skype ", яка дозволяє "зламувати" акаунти

14.11.12 10:03 0 1531
У сервісі голосового та відеозв'язку Skype виявили критичну вразливість, яка дозволяє зламати будь-який аккаунт, пише користувач блогу "Хабрахабр".Для злому, за інормацією ЗМІ, необхідно знати тільки адресу електронної пошти жертви.
"Схема злому полягає в наступному: необхідно зареєструвати новий логін Skype на e-mail жертви (технічно це можливо). Після цього потрібно ввійти в створений акаунт, видалити всі файли cookie та запросити відновлення пароля. Після цього у вікно Skype прийде повідомлення "Маркер пароля", в якому міститься посилання.
Перейшовши по цьому посиланню, користувач зможе вибрати, для якого логіна Skype, зареєстрованого на дану адресу e-mail, він хоче змінити пароль. Серед цих логінів буде як той, який користувач тільки що зареєстрував на чужій e-mail, так і логін власника цієї електронної пошти. Таким чином, без доступу до чужого скриньки і без знання старого пароля, чужий пароль можна поміняти", - йдеться у повідомленні.
Процедуру злому наочно продемонстрував на відео користувач твіттера @ asintsov. Представники Skype поки ніяк не прокоментували уразливість.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кохання дійсно зводить з ...

КОМЕНТАРІ