Прикарпатські енергетики готові до роботи взимку

Прикарпатські енергетики готові до роботи взимку

14.11.12 11:18 0 1293
Працівники ПАТ «Прикарпаттяобленерго» перевірили готовність об’єктів до роботи в умовах сезонного максимуму навантаження в електромережах.

За результатами перевірок було видано акт готовності компанії до роботи в осінньо-зимовий період, який підписано фахівцями Держенергонагляду.

«Робота енергосистеми за умов максимальних навантажень та несприятливих погодних умов, - пояснює начальник виробничо-технічної служби ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Сергій Фелик, - в будь-якому разі стає для нас випробовуванням. Готуємося до найважчих ситуацій: розробляємо та погоджуємо з райдержадміністраціями та ОДА графіки обмежень споживання електричної енергії і потужності та аварійного вимкнення споживачів від джерел електропостачання у разі виникнення дефіциту паливно-енергетичних ресурсів або аварійних ситуацій».

Готуючись до осінньо-зимового періоду, енергетики краю замінили перевантажені силові трансформатори на підстанціях Десятин та Надіїв, 48 перевантажених силових трансформаторів 6-10/0,4 кВ. на повітряних лініях електропередавання 35-110 кВ, відновили міцність 22 металевих опор, замінили 4 масляні вимикачі 110 кВ на елегазові та 5 масляних вимикачів 35 кВ на вакуумні.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: У ...
Наступна новина: Луцьк: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ