Барселона, Лондон, Берлін розкажуть у Львові про успішний туризм

Барселона, Лондон, Берлін розкажуть у Львові про успішний туризм

14.11.12 12:28 0 1644
21-22 листопада у Львові, в конференц-залі стадіону «Арена Львів», відбудеться наймасштабніша подія у галузі туризму в Україні — туристичний форум «Перемагай з Левом!», головною темою якого стане діловий туризм та організація великих подій.

Місце проведення туристичного Форуму організатори вибрали не випадково, з одного боку, це було зумовлено великою кількістю охочих потрапити на цей захід, а з іншого, щоб показати на практиці, як у Львові використовують інфраструктурні проекти, які були спорудженні в рамках підготовки міста до ЄВРО-2012.

— Впродовж двох днів на Форумі будуть презентації від туристичних експертів з цілої Європи, дискусії, ворк-шопи, на яких ми детально розповімо, що таке діловий туризм. Обговоримо структуру ринку ділового туризму в Європі, основних гравців, особливості маркетингу, тенденції. А також спільно з українськими представниками туристичного бізнесу виробимо практичні рекомендації, необхідні для розвитку цього напрямку в Україні. — розповіли організатор Форуму

Учасники форуму зможуть почути від туристичних експертів про досвід таких міст як Барселона, Лондон, Краків, Берлін — міст, які є успішними туристичними напрямками у Європі.

Однією з родзинок цього туристичного форуму стане презентація найбільших міських фестивалів Львова на 2013 рік, зокрема буде оголошено програму ІІІ Alfa Jazz Fest, міжнародного фольклорного фестивалю «Етновир», Фестивалю вина, «На каву до Львова» та інших.

Зареєструватись для участі у Форумі «Перемагай з Левом!» учасники можуть на сайті -  www.congress.lviv.ua.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: 29 листопада у Львові ...

КОМЕНТАРІ