Львівщина: Готовність будівництва школи с. Вороняки Золочівського району становить близько 90%

Львівщина: Готовність будівництва школи с. Вороняки Золочівського району становить близько 90%

14.11.12 12:58 0 1492
Готовність  об’єкта «Будівництво школи  с. Вороняки Золочівського  району Львівської області» становить  близько 90 %, – про це повідомив 12 листопада заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький під час виїзної наради, яка була організована  за дорученням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка.

У нараді взяли участь в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Михайло Політило, голова  Золочівської РДА – Ярослав Окрепкий та ін.

Під час наради Олег Рудницький  зазначив, що  на реконструкцію  школи с. Вороняки з державного  фонду регіонального розвитку у 2012 році виділено 10150,1 тис. грн., однак  для остаточного  введення школи  в експлуатацію необхідно ще 4 млн. грн.

«Питання додаткового виділення коштів для введення цього об’єкта в експлуатацію знаходиться на особистому контролі голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка. Зараз  це питання вирішується  в Кабінеті Міністрів України», – сказав О. Рудницький.

Заступник голови облдержадміністрації додав, що станом на  сьогодні   влаштовано фундаменти, стіни, дах, внутрішнє опорядження, електропостачання, водопостачання, каналізацію. Також  встановлено вікна та двері, очисну систему «Біотал», виконано підпірну стіну та огородження.

В ході обговорення  Олег  Рудницький дав доручення при наявності  фінансування  з Державного бюджету завершити всі будівельні роботи до кінця поточного року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: У Червонограді ...

КОМЕНТАРІ