Львівщина: У Червонограді успішно реалізується обласна програма навчання плаванню дітей з багатодітних родин

Львівщина: У Червонограді успішно реалізується обласна програма навчання плаванню дітей з багатодітних родин

14.11.12 13:03 0 1379
Починаючи з 31 жовтня ц.р. для багатодітних сімей Червонограда, Соснiвки та Гiрника успішно реалізовується обласна програма навчання навиків плавання, для чого з обласного бюджету було виділено більше 24 тис. грн. Зокрема, завдяки плiднiй спiвпрацi управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Червоноградської міської ради, адмiнiстрацiї оздоровчо-лікувального комплексу “Ровесник” ДП “Львiввугiлля” i мiського осередку “Щаслива родина”, на базі басейну спорткомплексу “Шахтар” безкоштовні заняття з плавання відвідують 122 дитини з багатодітних родин.

Дітям та батькам сподобалися умови, створені юним плавцям, а колектив досвідчених iнструкторiв: Роман та Володимир Золочiвськi, Галина Ковалишин та Майя Майданова забезпечує дотримання графіка навчально-тренувальних занять та приємний настрій своїм юним підопічним.

Пiсля завершення програми заплановано спортивне свято з урочистим врученням посвiдчень “Юного плавця”.

Довідка:

Починаючи з 2008 року у Львівській області успішно реалізується програма навчання навикам плавання дітей з багатодітних сімей в рамках реалізації обласної програми “Покращення соціального захисту багатодітних сімей, що проживають на території Львівської області”.

Відповідно до рішення Львівської обласної ради від 5 січня 20-12 року №360 «Про обласний бюджет Львівської області на 2012 рік» у 2012 році для цих заходів передбачено 300 тис.грн.

Враховуючи пропозиції з міст та районів Львівщини, а також наявність мережі працюючих басейнів, розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 21 серпня 2012 року № 551/0/5-12 для реалізації розділу навчання дітей з багатодітних сімей навикам плавання надано субвенцію місцевим бюджетам та виділено кошти управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації для басейнів міста Львова.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Готовність ...
Наступна новина: Чернівці: Відтепер дітлахів ...

КОМЕНТАРІ