У Львівській ОДА обговорено питання забезпечення обласних установ бюджетної сфери якісними продуктами харчування

У Львівській ОДА обговорено питання забезпечення обласних установ бюджетної сфери якісними продуктами харчування

14.11.12 17:07 0 1333
Сьогодні, 14 листопада, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник провів нараду щодо забезпечення обласних установ бюджетної сфери якісними продуктами харчування.

На нараді були присутні та інформували: щодо потреби в продуктах харчування та проведення закупівель для закладів бюджетної сфери – в.о. начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Орест Середа, начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації Михайло Брегін,  заступник начальника відділу планово-фінансової роботи та внутрішнього аудиту головного управління соціального захисту населення облдержадміністрації Петро Стойко.

Також про можливості та проблеми аграрного сектору та підприємств харчової промисловості області в забезпеченні якісними продуктами харчування закладів освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери поінформував заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Чопик; про можливості консолідації бюджетів (обласного та місцевих) для централізованої закупівлі продуктів харчування – заступник начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Іван Нос.

Підсумовуючи нараду, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник наголосив на важливості спільної організації роботи всіх відповідальних структурних підрозділів облдержадміністрації із забезпечення якісними продуктами харчування обласних закладів освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Львівщина: На Самбірщині ...

КОМЕНТАРІ