ОБСЄ та Львівська міська рада проводять міжнародний форум з електронного урядування

ОБСЄ та Львівська міська рада проводять міжнародний форум з електронного урядування

14.11.12 18:38 0 1337
15-16 листопада у Львові проходитиме міжнародний форум під назвою «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців». Організатори: координатор проектів ОБСЄ в Україні та Львівська міська рада. У форумі візьмуть участь посол Мадіна Джарбусинова, Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Андрій Садовий, міський голова Львова. Форум проходитиме в приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, площа Ринок 1.

Учасники форуму обговорять кращі практики міст України, де започатковане електронне урядування, та основні проблеми, з якими ці міста стикаються. Міжнародні експерти розкажуть про досвід із запровадження електронного урядування у своїх країнах.

Очікується, що цей захід допоможе українським містам сформувати чітке стратегічне бачення того, як найкращим чином керувати процесом «оцифровування послуг» та підвищити рівень впровадження електронного урядування по всій країні.

Електронне урядування – однин з найдієвіших шляхів зростання відкритості влади та підвищення її ефективності. Саме так вважають провідні експерти, які восени у Львові зустрінуться задля обміну досвідом та кращими практиками впровадження елементів е-урядування у органах місцевої та центральної влади.

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. (032) 297-58-09 або через запит на e-mail: e-gov@city-adm.lviv.ua.

Початок роботи форуму – в четвер, 15 листопада, о 10.30 год у великій сесійній залі мерії. Брифінг для журналістів за участю посла Мадіни Джарбусинової та міського голови  Львова Андрія Садового відбудеться о 10.45 год у холі великої сесійної зали.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ