У Львові говоритимуть про роль HR-менеджера в організації

У Львові говоритимуть про роль HR-менеджера в організації

14.11.12 19:39 0 1384
«Роль HR-менеджера в організації: хто і для чого?». На ці питання учасники та експерти будуть шукати відповіді 16 листопада у Першій Приватній розмові від Асоціації фахівців з управління людськими ресурсами.

Під час зустрічі учасники та експерти шукатимуть відповіді на такі запитання:

* Посада HR-менеджера це: дань моді, вимога часу, стереотип чи необхідність? Чого очікують власники бізнесів від директора з персоналу?

* Хто має право називати себе HR-менеджером?

* Якими знаннями та вміннями повинен володіти HR-менеджер?

— Приватні розмови — новий формат, цікавий як для керівників бізнесу так і для HR-менеджерів. Обговорення актуального важливого аспекту (інтересу) дає поштовх до пошуку спільного рішення в питаннях, що мають розбіжності, для досягнення цілей бізнесу. Це ще один крок для популяризації професії НR-менеджера у Львові та поза його межами. — Марія Майборода, приватний підприємець

— Пропрацювавши більше 12 років в сфері HR в різних компаніях і містах України, я бачу, що роль функції управління персоналом дуже різко відрізняється навіть в компаніях одного сектора бізнесу. Десь HR – це успішна структура, яка виконує ряд важливих функцій і без якої вже важко уявити успішний розвиток компанії. В інших організаціях — це допоміжна, бюрократична одиниця, результати роботи якої дуже важко поєднуються з кінцевою діяльністю компанії. Як на мене, все залежить від керівника. Ну, майже все. — Остап Маланюк,  директор з персоналу компанії «Global loggic»

— Роль фахівця HR галузі надзвичайно багатогранна, та пріорітет HR-політики — це розвиток внутрішнього капіталу компанії. Але вирішити всі питання підбору, навчання, мотивації, оцінки працівників, допомоги в їх особистих питаннях можливо лише за рахунок паритетного розподілення відповідальності між HR-командою та керівництвом, що досягається лише завдяки якісній комунікації. — Юліан Верста, керівник «Центру командних рішень»

— В чому унікальність формату Приватної розмови? Істина народжується в дискусіях, в колах людей, кому ця тема не є байдужою. Ця зустріч — це той випадок, коли немає єдиного лектора, який «глаголить істину», а коли за столом зустрічаються ті, хто наймає HR-фахівця на роботу (власники бізнесу), ті, хто навчають (тренери), та ті, хто працює на посадах «Директор з персоналу». Також тут будуть експерти–психотерапевти, адже часто серед вимог до посади HR- менеджера є знання з психології. Утім постає питання — наскільки глибокими повинні бути ці знання, хто може оцінити їх якість, чи можливо їх здобути за місячний курс навчання? Про все це говоритимемо у Приватній розмові 16 листопада за адресою вул. Саксаганського, 11. — Галина Бордун, керівник Асоціації фахівців з управління людськими ресурсами

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Подолано вето ...
Наступна новина: З 1 січня Станція швидкої ...

КОМЕНТАРІ