В Івано-Франківську відбудеться зустріч з бельгійцями

В Івано-Франківську відбудеться зустріч з бельгійцями

15.11.12 11:31 0 1511
Сьогодні в приміщенні готелю «Надія» (вул. Незалежності, 40, Європейський зал готелю) о 14.00 відбудеться зустріч ділових кіл Західної України із представниками Агентства із залучення інвестицій та сприяння торгівлі регіону Фландерс (Бельгія).

В межах зустрічі заплановано презентації бельгійських представників щодо можливостей співпраці з регіоном Фландерс, юридичних та податкових аспектів здійснення економічної діяльності на ринках Західної Європи та Бельгії.

Бельгійську сторону під час заходу представлятимуть Томаш Кастел, заступник директора Агентства із залучення інвестицій та сприяння торгівлі регіону Фландерс, Марк де Міл, представник Міністерства фінансів Бельгії, Ольга Букавин, президент Бельгійсько-української торгово-промислової палати.

Програма зустрічі передбачає неформальне спілкування, під час якого можливе налагодження персональних контактів з представниками зазначених організацій для подальшої співпраці.

До участі у зустрічі запрошуються представники підприємств, що працюють у галузях виробництва та реалізації хімічної продукції, логістики та транспортних перевезень, а також у сфері інформаційно-комунікативних технологій.

Детальну інформацію можна отримати за адресою: Державна бюджетна установа «Івано-Франківський регіональний центр з інвестицій та розвитку», 76004, вул. Грушевського, 21, м. Івано-Франківськ, VI поверх, каб. 654.,

тел. (0342) 54-20-95 / 55-19-34, e-mail: office@investin.if.ua.

Контактна особа – Вікторія Уздейчук.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Польщі завершилось VII ...

КОМЕНТАРІ