У Львові вперше відбудуться публічні дебати

У Львові вперше відбудуться публічні дебати

15.11.12 12:06 0 1471
29 листопада Фонд «Ефективне управління» проводить перші регіональні дебати у Львові. Мова йтиме про якість системи середньої освіти.

Публічні дебати – це суспільна платформа для обговорення актуальних питань. Метою цього проекту є підвищення культури ведення конструктивної й аргументованої дискусії та сприяння суспільству у формуванні інформованої позиції щодо ключових проблем економічного розвитку країни.

— З одного боку, існує погляд, що на території держав пострадянського простору збереглась потужна математична школа, а наші учні під час переходу з українських шкіл до навчальних закладів більш розвинутих країн помітно випереджають своїх одноліток за рівнем знань прикладних предметів. З іншого боку, відповідно до провідних світових рейтингів таких, як TIMSS, показники України залишають бажати кращого. — Інна Гордієнко, PR-директор Фонду «Ефективне управління»

Дебати проводяться відповідно до кращої світової практики дискусійних форумів у стилі «Оксфордського клубу». Обирається тема дебатів, яка має відношення до економічного розвитку України і допускає полярні точки зору, і спікери, які виступають «за» і «проти» запропонованої теми. Довідка

Це вже 23-ті публічні дебати Фонду та перші регіональні. Окрім того, Фонд щорічно проводить публічні дебати телевізійного формату, які транслюються компанією BBC World News на 76-мільйонну аудиторію у 225 країнах світу. В 2010 році в рамках цього співробітництва були організовані публічні дебати на тему: «Капіталізм не виправдав очікувань на пострадянському просторі», а в 2011 року – «Проведення великих спортивних заходів зміцнює економіку країни». Обидва заходи проходили в Києві англійською мовою. Модератором дебатів виступила всесвітньо відома ведуча телеканалу BBC World News Зейнаб Бадаві.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’яни літнього віку ...
Наступна новина: Рада Європи проведе ...

КОМЕНТАРІ