У Рівненській області новий керівник відділу внутрішньої безпеки

У Рівненській області новий керівник відділу внутрішньої безпеки

15.11.12 18:15 0 1521
В ДПС у Рівненській області відбулося представлення нового керівника відділу внутрішньої безпеки.
Заступник начальника Управління внутрішньої безпеки ДПС України генерал-майор податкової міліції Олександр Крамаренко представив колективу податківців Рівненщини нового керівника відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Рівненській області УВБ ДПС України.
Відповідним наказом ДПС України на цю посаду призначено підполковника податкової міліції Костянтина Бібіка, який до цього очолював аналогічний підрозділ при ДПС у Одеській області.
Виступаючи перед працівниками податкової служби краю, Костянтин Вікторович коротко розповів про свій трудовий шлях та висловив сподівання на взаєморозуміння і співпрацю у справі боротьби з корупцією, підвищення іміджу служби.
Церемонію представлення провів голова Державної податкової служби у Рівненській області Віктор Башук.
Податкова тематика викликала неабияку зацікавленість у студентів
З метою виховання економічної та правової культури молоді - майбутніх платників податків, працівники відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Державної податкової служби у Рівненській області постійно проводять зустрічі зі студентами вищих начальних закладів області. Чергову зустріч зі студентами Київського Університету права НАН України проведено 13 листопада поочного року року.
Значний інтерес у майбутніх юристів та їх викладачів викликала інформація про сервіси, які пропонує Державна податкова служба платникам податків, про перспективи розширення таких сервісів, зокрема, „Електронний кабінет платника податків”, про переваги подання звітності в електронному вигляді.
Цікавою та пізнавальною для студентів була розмова про права та обов’язки платників податків, основні положення Податкового кодексу України та подальші перспективи його вдосконалення.
Також студенти цікавились і умовами працевлаштування до податкової служби.
Зустріч проходила у дружній атмосфері, що ще раз підтверджує правильність обраної стратегії поступового перетворення податкової служби з фіскального органу у сервісну службу.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ