Генконсул Республіки Польща подякував за Візовий  центр  в Івано-Франківську

Генконсул Республіки Польща подякував за Візовий центр в Івано-Франківську

15.11.12 18:30 0 1572
Учора у присутності прикарпатських журналістів генеральний консул Республіки Польща у м. Львові Ярослав Дрозд висловив вдячність голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайлові Вишиванюку за відкриття і роботу Візового центру в Івано-Франківську.

«Рівно рік тому в Івано-Франківську було відкрито Візовий центр і ми можемо стверджувати, що це приносить добрі результати, - наголосив Генконсул. – Протягом всього часу роботи центру тут видано 58 тисяч віз. Отже для десятків тисяч людей дорога до польської візи стала коротшою та зручнішою. Загалом умови отримання документів в Івано-Франківську набагато кращі, аніж в львівському консульстві. Коли я півтори року тому приїхав до Львова, то побачив дві тисячі людей, які більше доби чекали в чергах під стінами консульства – це справді вражало. Оскільки я вболіваю за зміцнення добрих зв’язків між нашими державами, то програму Візових центрів вважаю дуже хорошим досвідом».

Також вдячність за відкриття пункту прийому візових анкет в обласному центрі Генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд висловив Івано-Франківському міському голові Віктору Анушкевичусу.

«Ще рік тому ми задумувалися над тим, де відкривати новий Візовий центр, і саме керівники області та міста наголосили, що потрібно спробувати, - каже дипломат. – Спробували і наша справа дає добрі результати».

Довідково

Пункт прийому візових анкет - візовий центр в Івано-Франківську є першим в Україні після львівського. Для відвідувачів працює 11 віконець, 3 віконця банківські, для сплати рахунків, 19 спеціалістів, які знають декілька мов. Як стверджують в центрі, на одного відвідувача витрачають приблизно 12 хвилин. Загальна площа приміщення Івано-Франківського візового центру - 400 квадратів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині зникла ...

КОМЕНТАРІ