Луцьк – один з найкращих прикладів ефективної співпраці міста та USAID ЛІНК  у розвитку туризму та підвищення конкурентоспроможності

Луцьк – один з найкращих прикладів ефективної співпраці міста та USAID ЛІНК у розвитку туризму та підвищення конкурентоспроможності

15.11.12 19:40 0 1413
13-14 листопада 2012 року начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради, депутат Луцької міської ради Наталія Бунда взяла участь у завершальній конференції проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (USAID ЛІНК), що проходила у місті Ірпінь (Київська область). На конференції відбулося підбиття підсумків та представлення результатів співпраці проекту ЛІНК з містами-партнерами. Місією проекту було надання фахової і технічної допомоги містам та економічним регіонам у підвищенні своєї конкурентоспроможності.

Місто Луцьк є партнером проекту ЛІНК. Співпраця нашого міста та проекту ЛІНК була дуже ефективною та плідною. Адже проект дав значний поштовх, фахову та технічну підтримку розвитку туризму у місті Луцьку. За підтримки ЛІНКу вперше у місті було проведено «Відкриття туристичного сезону», що супроводжувалося рядом заходів, найважливішими з яких було оприлюднення календаря подій Луцька на 2012 рік, надання готелями та ресторанами спеціальних знижок для туристів та театралізована екскурсія «Історія однієї вулиці». Експерти проекту надавали консультаційну та технічну допомогу у підготовці до відкриття Центру туристичної інформації та послуг Луцької міської ради, розробки офіційного туристичного сайту, підготовки міста Луцька до участі у міжнародних виставках, в тому числі найбільшої міжнародної виставки ІТВ 2013 (м. Берлін). З метою вивчення та перейняття кращих практик розвитку туризму в українських та закордонних містах представники Луцької міської ради неодноразово приймали участь у «майстернях», семінарах та конференціях, що проводилися проектом за участю міжнародних експертів.

На завершальній конференції проекту Наталія Бунда виступила з презентацією «Луцьк – туристичний центр Волині», в якій розповіла про унікальний туристичний потенціал міста та вагомі результати співпраці міської влади із проектом ЛІНК. Наталія Бунда подякувала координатору з програм розвитку туризму в регіонах України проекту ЛІНК Геннадію Друзенку за професіоналізм, підтримку, сприяння та стимулювання розвитку туризму у місті Луцьку. «За активну співпрацю з Луцькою міською радою, вагомий особистий внесок та підтримку розвитку туризму у місті Луцьку» Геннадій Друзенко був нагороджений Почесною Грамотою Луцького міського голови Миколи Романюка. На знак подяки за пророблену роботу п. Друзенко від місцевої влади та усіх лучан отримав частинку луцької історії у формі цінного видання – «Луцьк у старовинній листівці, гравюрі та фотографії».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 листопада у Луцьку ...
Наступна новина: Луцьк: Як працювати з ...

КОМЕНТАРІ