Львівська міська рада продовжує обладнувати дитячі та дитячо-спортивні майданчики

Львівська міська рада продовжує обладнувати дитячі та дитячо-спортивні майданчики

15.11.12 19:50 0 1419
Львівська міська рада продовжує обладнувати дитячі та дитячо-спортивні майданчики у нашому місті. Це сприяє розширенню мережі місць у Львові, де малюки можуть якісно проводити своє дозвілля.

— Облаштування у Львові дитячих, дитячо-спортивних та спортивних майданчиків викликала у нашому місті ряд позитивних явищ. Перше – наші діти тепер мають місця, де можна якісно проводити час і якісно розвиватися як фізично, так й інтелектуально, оскільки в грі відбувається комунікування. Інша річ – це те, що  наші мешканці стають соціально відповідальними. З одного боку щораз більше стає заяв мешканців, які не просто просять чи вимагають встановити майданчик, а й пропонують долучитися чи облаштуванням, чи озелененням. Водночас вони по-іншому ставляться до тих майданчиків, і стежать за їх збереженістю. Це важливо. — Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім’ї та спорту

До слова, ще 2007 року у Львові була прийнята програма, згідно з якою на встановлення дитячих майданчиків з міського бюджету виділяється значна сума коштів. У 2007 році було встановлено 43 майданчики, у 2008 – 76, у 2009 – 57, у 2010 – 54. Торік незважаючи на скрутний економічний стан місто встановило 29 нових дитячих та дитячо-спортивних майданчиків. Цього року встановлено 48 новий дитячий майданчик, ще 7 доукомплектовано новими ігровими конструкціями.

Нагадаємо, процедуру, яка передує встановленню дитячого майданчика за тією чи іншою адресою:

* звернутися з листом на ім’я начальника управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради через центр обслуговування мешканців.

* управлінням буде надана відповідь про наявність в ухвалі про затвердження схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території відповідного району м. Львова, адреси за якою пропонується облаштування майданчика. У випадку наявності даної адреси в ухвалі, вона буде внесена в перелік претендентів на облаштування. У випадку відсутності адреси в ухвалі, управління звернеться в департамент містобудування для отримання викопіювання відповідної ділянки та в Держкомзем для отримання інформації про правовий статус земельної ділянки.

* після отримання всіх необхідних погоджень на сесію Львівської міської ради буде винесено питання про включення відповідної адреси до схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків відповідного району.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Як працювати з ...
Наступна новина: У Львові стартував ...

КОМЕНТАРІ