У Львові стартував міжнародний форум е-урядування

У Львові стартував міжнародний форум е-урядування

15.11.12 19:55 0 1381
Протягом двох днів, 15-16 листопада, у Львові проходитиме міжнародний форум під назвою «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців». Захід організовують Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Львівська міська рада.

Дводенний захід об’єднав експертів та практиків з Естонії, Грузії, Польщі та України, які обміняються досвідом із впровадження моделей електронного врядування та підсилення прозорості та підзвітності органів влади. Учасники форуму також обговорять кращі практики міст України, де започатковане електронне врядування, та основні проблеми, з якими ці міста стикаються.

Очікується, що цей захід допоможе українським містам сформувати чітке стратегічне бачення того, як найкращим чином керувати процесом «оцифровування послуг» та підвищити рівень впровадження електронного урядування по всій країні з метою забезпечення прозорості органів влади.

— Належне врядування —  це питання відкритості та прозорості у процесі прийняття рішень. Це те, чого держави-учасниці ОБСЄ зобов’язалися дотримуватися. Ми підтримуємо зусилля України із запровадження електронного врядування в системі органів влади. Це має сприяти тому, що послуги органів влади стануть більш доступними та надаватимуться громадянам більш ефективно та на рівних умовах. — посол Мадіна Джарбусинова, Координатор проектів ОБСЄ в Україні

Електронне урядування – однин з найдієвіших шляхів зростання відкритості влади та підвищення її ефективності. У 2012 році, ОБСЄ спільно зі Львівською міською радою провели оцінку інформаційних потреб громадян міста Львова та вдосконалили веб-портал міськради. Створену за сприяння ОБСЄ цифрову мапу міста буде презентовано під час конференції.

— Загальноукраїнський форум електронного урядування ми проводимо спільно з ОБСЄ.  Львів має бути одним з лідерів, хочемо зробити нашу роботу більш ефективною та інноваційною. Тим більше, що маємо підтримку та можливості для цього. — Андрій Садовий, міський голова Львова

У форумі беруть участь посол Мадіна Джарбусинова, Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Андрій Садовий, міський голова м. Львів.

Захід проходить у рамках проекту, спрямованого на впровадження електронного врядування, який Координатор проектів ОБСЄ в Україні реалізує на запит Львівської міської ради.

Програма Форуму

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська міська рада ...
Наступна новина: Кафе «Кентавр» та ресторан ...

КОМЕНТАРІ