Першому у Львові будинку підтриманого проживання для людей з особливими потребами виповнюється рік

Першому у Львові будинку підтриманого проживання для людей з особливими потребами виповнюється рік

15.11.12 20:20 0 1294
Спільнота «Лярш-Ковчег» запрошує усіх на святкування річниці першого у Львові будинку підтриманого проживання для людей з особливими потребами. Урочистості відбудуться 16 листопада. Початок о 15.00 год за адресою: вул. Чигиринська, 75.

«Лярш-Ковчег» у Львові – це перша спільнота Ляршу в Україні, яка офіційно стала членом Міжнародної Федерації Лярш у 2008 році. На сьогодні спільнота об’єднує: чотири творчі майстерні, денну програму для осіб з глибокою розумовою неповносправністю, будинок підтриманого проживання та координаційний офіс.

Метою діяльності спільноти є: дати особам, які відчужені від суспільства, можливість бути залученими в громаду, плекати почуття власної гідності та цінності свого життя, через спільну працю, спілкування, проведення дозвілля, дружбу та молитву.

Відгукуючись на потреби членів спільноти та їх родин, у листопаді 2011 року відкрився будинок підтриманого проживання «Витанія», де люди з особливими потребам, які займаються у майстернях чи відвідують денну програму, практикують самостійне життя за підтримки асистентів.

В рамках святкування буде представлено і розпочато проведення благодійної акції «Підтримай життя будинку». Її метою є збір коштів на функціонування та утримання будинку підтриманого проживання для осіб з розумовою неповносправністю. Під час акції кожен львів`янин та гість нашого міста зможе придбати мило ручної роботи, зроблене людьми з розумовою неповносправністю.

Детальна інформація та довідки: координатор зовнішніх зв’язків Лілія Дурняк, тел. (097) 58 68 940, 240 99 56 (*2057), (*2058), e-mail: dlilia87@rambler.ru Програма святкування:

15:00 – Молебень до Пресвятої Богородиці.

15:40 – Привітальне слово Провідника спільноти, представлення спільноти і будинку.

16:00 – Подяки гостям і спонсорам, привітальні слова від гостей.

16:40 – Фуршет.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Українсько-Чеські ...
Наступна новина: Львів: Місто залучає ...

КОМЕНТАРІ