Львів: Місто залучає активну молодь до стажувань у органах влади

Львів: Місто залучає активну молодь до стажувань у органах влади

15.11.12 20:25 0 1322
Активну молодь Львова залучають до стажувань у органах місцевого самоврядування. Це стало можливим завдяки програмі Перший Кар’єрний Крок — це програма для молоді та студентства, яку реалізовує Львівська міська рада спільно з ГО «Центр громадянських ініціатив». Докладніше дізнатися про програму та можливості, які вона відкриває, можна буде 26 листопада під час зустрічі з керівником програми стажування «Перший кар’єрний крок» Галиною Бордун.

— Що отримує студент від участі у «Першому кар’єрному кроці»? Найголовніше – це професійний досвід та можливість покращити міське самоврядування. Також – це шанс знайти однодумців, друзів, реалізувати себе та власні цікаві проекти. Це змога спробувати втілювати спільні ідеї разом з командою Львівської міської ради. Більше про програму стажування «Перший кар’єрний крок» можна дізнатися на офіційному порталі ЛМР www.city-adm.lviv.ua.  Або ж запрошуємо усіх активних небайдужих молодих людей на зустріч 26 листопада в НУ «Львівська Політехніка» (головний корпус) о 16.00 год. — Галина Бордун, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок»

Нещодавно, 12 листопада, відбувся семінар на тему «Фінансова грамотність», що проводила міська рада спільно з німецькою компанією «OVB Алфінанц Україна». Це навчання дало змогу слухачам здобути певні практичні знання, розуміння того, як правильно розпоряджатися власними фінансами.

— Студенти та молодь, яка вже долучилась до програми стажувань, отримує цінний досвід під час тематичних навчань. Останнє з яких – семінар, що був присвячений проблемі та особливостям персонального фінансового планування. Це досить рідкісна тематика навчань, яка на нашу думку потребує хорошого роз’яснення, аби якісно застосовувалась у практиці. Питання раціонального розподілу коштів – не аби як згодиться молодій амбітній людині, яка уже спробувала реалізувати себе у стінах Ратуші. — Галина Тритяк, працівник компанії «OVB Алфінанц Україна»

Більш детальну інформацію про проект можна отримати за тел. 297 57 59, або завітати за адресою: м. Львів, пл. Ринок 1, каб. 215, karyera.lmr@gmail.com. Контактна особа — Марта Завербна.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ