Львівська міська рада нагадує про категоричну заборону спалювання листя та сухої рослинності!

Львівська міська рада нагадує про категоричну заборону спалювання листя та сухої рослинності!

15.11.12 20:45 0 1451
Із настанням осені постає проблема спалювання сухої рослинності та опалого листя. КП «Адміністративно-технічне управління» звертається як до мешканців Львова, так і до працівників комунальних служб із застереженням щодо категоричної заборони спалювання різного роду відходів на території Львова.

— Дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які шкодять здоров’ю мешканців. Це сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів. А потрапляння у вогонь пластикового сміття робить дим особливо токсичним. — Ми прагнемо застерегти як мешканців, так і працівників комунальних служб від вчинення спалювання, адже за це правопорушення передбачаються штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб — Інна Свистун, директор КП «Адміністративно-технічне управління»

До слова, спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою м. Львова», де зазначено, що «спалювання усіх видів відходів та вторинної сировини на території міста і в сміттєзбірниках забороняється».

Увага! Якщо ви стали свідками спалювання сміття чи іншого роду відходів на території міста, повідомте про це правопорушення, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові провели перше в ...

КОМЕНТАРІ