На Форум е-урядування у Львів приїхали представники із 40 міст

На Форум е-урядування у Львів приїхали представники із 40 міст

16.11.12 07:20 0 1373
У Львові сьогодні відкрився другий міжнародний форум «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців». Форум триватиме 15-16 листопада 2012 року в приміщенні Львівської міської ради за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Завершився перший день роботи форуму. Участь у заході беруть 70 представників із 40 міст України та закордону.

Зокрема, сьогодні учасники форуму подивилися презентацію директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Андрія Москаленка на тему: «Впровадження електронних технологій в місті Львові». Також про досвід впровадження е-технологій в роботу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в Дніпропетровській області розповів директор комунального підприємства «Головний інформаційно-аналітичний і науково-виробничий центр» Дніпропетровської обласної ради Олексій Виску.

Кшиштоф Лонтка, керівник департаменту не інвестиційних проектів міської ради Любліна (Польща), запрезентував присутнім досвід Польщі у впровадженні електронного урядування на практиці.

Другу половину дня учасники форуму провели у львівській міській дитячій лікарні, що на вул. П. Орлика, 4, де обговорювали тему впровадження е-урядування у медичній сфері. Зокрема, Віталій Осташко, головний лікар ДЗ «Медичний центр телемедицини» МОЗ України запрезентував присутнім презентацію на тему: «Впровадження інноваційних технологій в системі охорони здоров’я. Створення національної телемедичної мережі». А директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олег Березюк розповів про досвід Львова у впровадження новітніх е-технологій у сфері охорони здоров’я.

Другий міжнародний форум «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців» проходить у рамках проекту, спрямованого на впровадження електронного врядування, який Координатор проектів ОБСЄ в Україні реалізує на запит Львівської міської ради.

Нагадаємо, що перший форум у Львові відбувся 18-19 травня 2010 року. Учасниками конференції були представники міських рад 35 міст України, представники ІТ-компаній, які спеціалізуються на розробці програмних продуктів, міжнародні та українські експерти. На форумі були презентовані кращі практики впровадження та напрацювання у сфері е-врядування як в Україні, так і за кордоном.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: Тролейбуси №2, №9, ...

КОМЕНТАРІ