В Чернівці до Ратуші завітали чемпіони КВН

В Чернівці до Ратуші завітали чемпіони КВН

16.11.12 07:35 0 1493
Весела зустріч відбулася сьогодні у приймальні секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. У гості до очільника міста завітали чемпіони Відкритої Міжрегіональної ліги «Європа» КВН АМІК 2012 року у Рівному чернівецька команда Wiesbaden (ЧТЕІ КНТЕУ), а також голова ради ЧМГО „Буковинський клуб КВН” Тетяна Гордіца та декан Чернівецького торговельно-економічного інституту Микола Грінчук. Похизувавшись для початку кубком переможців, вони вручили Віталію Михайлішину спеціальну грамоту та обмінялися з ним жартами.

«Хочемо відзначити Вас як людину веселої вдачі та прихильника дотепних жартів, – заявили веселуни. – Також дякуємо за розвиток кавеенівського руху Чернівців на національному та міжнародному рівнях. А окрема подяка – за значний внесок у розвиток команди Wiesbaden.»

Гості повідомили, що завдяки підтримці Чернівецької міської ради вони фактично отримали перепустку до Вищої ліги Олександра Маслякова на загальнонаціональному телеканалі, а також узяти участь у розіграші Кубку Президента. У січні команда Wiesbaden планує відвідати великий міжнародний фестиваль КВН. Віталій Михайлішин запевнив, що міська рада надасть чернівецьким дотепникам посильну допомогу, адже досить давно якась із чернівецьких команд КВН не представляла наше місто на такому високому рівні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найкращих чернівецьких ...
Наступна новина: У Чернівцях обмежають рух ...

КОМЕНТАРІ