Львівщина: Міністерство соціальної політики України схвально оцінило ініціативу щодо створення “Карпатського “Артеку”

Львівщина: Міністерство соціальної політики України схвально оцінило ініціативу щодо створення “Карпатського “Артеку”

16.11.12 16:15 0 1323
На виконання доручень голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка, структурні підрозділи обласної державної адміністрації, зокрема управління з питань сім’ї та молоді та головне управлінням з питань Євро 2012, містобудування та будівництва, ведуть роботу зі створення в області всеукраїнського молодіжного оздоровчо-відпочинкового центру з робочою назвою “Карпатський “Артек”.

Ініціатива Львівської облдержадміністрації облаштувати “Карпатський Артек” на базі туристичної бази “Карпати” (c. Кам’янка Сколівського району) вже знайшла підтримку в центральних органах виконавчої влади, відповідальних за координацію оздоровлення та відпочинку дітей.

Так, після скерування обласною державною адміністрацією листів до Міністерства соціальної політики України щодо включення об’єкту будівництва всеукраїнського молодіжного оздоровчо-відпочинкового дитячого центру “Карпатський Артек”, до переліку інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, Міністерство соціальної політики України схвально оцінило зазначену ініціативу та пообіцяло підтримати можливість виділення коштів після підготовки усієї необхідної проектно-кошторисної документації.

Зазначена ініціатива також була підтримана і в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України, яке звернулося з відповідними листами до Міністерства фінансів України та Міністерства соціальної політики України.

Зазначимо, що сьогодні в Львівській обласній державній адміністрації активно ведеться робота з виділення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва табору, після чого до квітня 2013 року зазначений об’єкт подаватиметься на отримання фінансування з державного бюджету.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ