В Луцьку відбувся концерт, присвячені Дню працівника сільського господарства

В Луцьку відбувся концерт, присвячені Дню працівника сільського господарства

16.11.12 16:40 0 1489
Сьогодні у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори та концерт, присвячені Дню працівника сільського господарства.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк виступив з доповіддю про розвиток та досягнення галузі агропромислового комплексу Волині.

Присутніх привітав із професійним святом і міський голова Микола Романюк. Він подякував їм за працю, побажав здоров’я, сімейного благополуччя, вдячності від людей. «Хочу подякувати за те, що у лучан сьогодні є хліб і до хліба та побажати, щоб у вас завжди були гарні врожаї та хороший збут продукції», – додав міський голова.

З нагоди Дня працівника сільського господарства Микола Романюк нагородив Почесною грамотою міського голови начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації Юрія Горбенка та вручив Подяки голові фермерського господарства «Галасуна О.М.» села Чаруків Луцького району Олегу Галасуну і власнику особистого селянського господарства села Переспа Рожищенського району Леоніду Дацюку.

Також сьогодні на Театральному майдані відбувався сільськогосподарський ярмарок, присвячений Дню працівника сільського господарства. Участь у ньому взяли місцеві товаровиробники, фермерські та одноосібні селянські господарства, підприємства споживчої кооперації нашої області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наступного тижня ...

КОМЕНТАРІ