У Рівному пенсіонер намагався зарізати 31-річного чоловіка

У Рівному пенсіонер намагався зарізати 31-річного чоловіка

16.11.12 22:34 0 1420
Зі спецлінії «103» до міліції повідомили про госпіталізацію 31-річного Валерія з ножовим пораненням черевної порожнини. Правоохоронці швидко встановили причину інциденту.

Усе розпочалося з ремонту старого підвіконня. Якось вранці Валерій прийшов до квартири знайомого пенсіонера 65-річного Петра, аби допомогти тому з дрібним ремонтом. Будучи вже під впливом алкоголю, молодик вступив у полеміку з власником оселі через давні непорозуміння. Та словами переконати в своїй правоті Петра не вдалося і, маючи запальну вдачу, Валерій пустив у хід кулаки.

Такої образи стерпіти старший чоловік не зміг. У гніві пенсіонер схопив кухонного ножа та встромив Валерію в живіт. Співмешканка чоловіка, яка стала мимоволі очевидицею конфлікту, викликала швидку. Вже в лікарні 31-річного Валерія прооперували. Нині лікарі оцінюють його стан як середньої важкості.

– За ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), слідчим відділом порушено кримінальну справу відносно 65-річного пенсіонера, – розповідає перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС Тарас Сабанюк. – У минулому він вже судимий за статтями 342 та 345 Кримінального кодексу України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Петрові на старість років «світить» від п’яти до восьми років позбавлення волі. На сьогодні підозрюваний перебуває на волі, дає покази по справі та повністю визнає свою вину.


Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному спрацювала ...

КОМЕНТАРІ